Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situată într- una dintre cele mai frumoase stațiuni balneare din Transilvania, denumită Perla Transilvaniei de Orban Balazs, Pensiunea Viktoria se caracterizează prin mediul natural prietenos și calm. Scopul nostru este ca prin satisfacerea diferitelor așteptări ai clienților noștrii, să transformăm sejurul în Băile Tușnad într-un concediu comfortabil și distractiv în acelaș timp. Pensiunea noastră devine atractiv mai ales prin așezarea ei ultra centrală, care permite ca atracțiunile principale ale stațiunii (Lacul Ciucaș, Biserica Romano-Catolică, Biserica Ortodoxă) să fie la o distanță doar de 10 minute.

Centrul SPA se afla la o distanta de 150 metri de pensiune. Pentru fiecare noapte de cazare primiti acces cu o reducere de 60% la biletul standard.

În pensiunea noastră avem posibilitatea să cazăm clase de copii, grupuri de adulți, precum și găzduim petreceri de firmă, construcții de echipe, evenimente de familie, restaurantul având capacitatea de 50 de persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie