Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 13 hoteluri

Bran, Romania

Situat in Bran la doar 16 km distanta de celebrul Castel Bran cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula Hotelul Bran Stoker va astteapta cu o serie de facilitati si servicii Printre acestea se numara o terasa placuta parcare privata gratuita un . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

DESCRIERE UNITATE DE CAZAREComplexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60000 mp Este format din 12 vile cu capacitate intre 5 si 24 camere 2 restaurante 1 terasa bar baza de agrement sala de teatru par . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

Str Branului nr 80 Tohanul Nou Brasov

Bran, Romania

Complexul Wolf este situat in imediata apropiere a castelului BranHotelul Wolf 1 prin simplitate si eleganta ofera servicii de inalta calitate pentru relaxarea si odihna oricarui oaspete Clasificat la categoria 3 hotelul asigura conditiile unui sejur . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEHotel New Wolf fostul hotel Wolf 1 dupa o renovare integrala facuta in anul 2022 si-a imbunatatit dotarile si serviciile pe care le asiguraDESCRIERE UNITATE DE CAZAREHotel New Wolf are 20 camere duble si 1 apartament Spa 1 sauna um . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

IINFORMATII GENERALEComplexul Wolf si-a intregit imaginea prin inaugurarea unui nou hotel Hotel WOLF 2care se adauga Hotelului New Wolf fost Hotel Wolf 1Hotelul finalizat in 2009 chiar daca ocupa o suprafata de peste 6000 mp si este structurat pe 5 . . .

Bran, Romania

HOTEL LA DOLCE VITA 4 modernizat s redeschis in decembrie 2019 este o destinati perfecta atatpentru agrement cat si pentru afaceri combinand facilittile moderne cu spatiile generoase si ospitalitatea specific zonei Acesta este situat in Tohanul Nou - . . .

Bran, Romania

CLUB VILA BRAN este locul unde trebuie sa mergeti daca vreti sa va petreceti concediul la munte in Romania fara sa regretati ca nu l-ati petrecut in strainatate Acesta este situat la cca 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la cca 800 m de . . .

Bran, Romania Vezi locatia pe harta

Set in Bran Zara Chalet features 4-star accommodation with private balconies Spa facilities is available for guests along with wellness packages There is a sun terrace and guests can make use of free WiFi free private parking and an electric vehicle . . .