Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Monterai este un complex turistic cu o suprafata totala de 10.000 mp, situat la intrarea in Poiana Brasov, intre vechiul drum al Poienii si Poiana Mica, vizavi de parcarea municipala si de statia liniei de autobuz care leaga centrul Brasovului de partiile de schi.
FACILITATI UNITATE
Locatia ofera restaurant, terasa, sala de conferinte, parcare, seif la receptie, inchirieri ATV, snowmobil, excursii organizate cu ghid.
DESCRIERE CAMERE
Monterai asigura cazare in 11 vile cu trei niveluri, un pavilion tip tabara si doua vile care se inchiriaza integral - Chalet Classic si Chalet Young.
Camerele Twin Standard au suprafete cuprinse intre 22-25 mp, sunt dotate cu cate doua paturi 90 x 200 cm, tip boxspring tapitate, baie proprie, TV smart, minibar. Unele camere dispun si de balcon.
Camerele Duble Matrimoniale au suprafete cuprinse intre 33-35 mp, sunt dotate cu paturi king size, tip boxspring tapitate, au baie proprie, TV smart, minibar, balcon generos sau curte proprie (parter).
Camerele Duble Deluxe au suprafete de 46 mp, sunt dotate cu paturi king size, tip boxspring tapitate si canapea extensibila, au baie proprie cu cada sau dus, TV smart, minibar, balcon.
Camerele Duble Deluxe Superioare au suprafete de 70 mp, sunt dotate cu cate un pat king size, tip boxspring tapitat, doua paturi twin si zona salon cu canapea si fotolii, spatiile fiind separate prin riflaje; au baie proprie cu cada, TV smart, minibar si o terasa-curte generoasa de 40 mp.
Apartamentele au suprafete de 50-60 mp, dormitor cu pat king size, tip boxspring tapitat si open-space cu doua sau trei paturi twin si zona salon cu canapea, spatiile fiind separate prin riflaje; au baie proprie cu cada sau dus, TV smart, minibar si balcon sau terasa-curte generoasa (parter).
Chalet Classic are la parter un spatiu de zi de 80 mp, cu semineu, baie si terasa-curte de 40 mp. La primul etaj, exista o singura camera cu pat king-size si semineu, cu baie proprie si terasa. La mansarda exista o camera dubla standard si o camera dubla deluxe, fiecare cu baie proprie, TV smart, minibar si balcon.
Chalet Young are un spatiu de zi de 80 mp cu semineu, baie si terasa-curte de 40 mp. La etaj si mansarda exista doua camere twin standard si doua camere duble deluxe, fiecare cu baie proprie, TV smart, minibar si balcon.
LOCALIZARE
Monterai este un complex turistic cu o suprafata totala de 10.000 mp, situat la intrarea in Poiana Brasov, intre vechiul drum al Poienii si Poiana Mica, vizavi de parcarea municipala si de statia liniei de autobuz care leaga centrul Brasovului de partiile de schi.
SERVICII DE MASA
Mesele se servesc in restaurantul propriu.
ATRACTII TURISTICE
Castelul Bran, Castelul Peles, Cetatea Rasnov, Biserica Neagra, Dino Parc.
FACILITATI EVENIMENTE
Restaurantul Monterai dispune de doua sali cu o capacitate de 180, respectiv 60 de locuri, ambele fiind perfecte pentru organizari de evenimente intr-un cadru deosebit. Sala de conferinta cu 140 de locuri, dotata cu flipchart, retroproiector, pupitre individuale si pupitru pentru orator, 5 LCD-uri in serie, DVD si acces la balcoane.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie