Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGRABELLA HOTEL (ADULTS ONLY)

Descriere

Acest hotel situat central, are o atmosfera prietenoasa si este ideal pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure de ospitalitatea cretana. Toate acastea il face o alegere ideală pentru turisti care doresc sa se bucure de soare, plaja si viata de noapte.
Localizare

Este situat intr-o locatie perfecta, la doar 100 m de centrul orasului Hersonissos si la 300 m de plaja. Este la doar cativa pasi de restaurantele, tavernele si magazinele din Hersonissos. Aeroportul din Heraklion este la aproximativ 25km, la 12 km de Cretaquarium Thalassocosmos si la 27 km de Muzeul de Arheologie Heraklion.

Facilitati hotel

4 etaje, 2 lifturi, receptie multilingva deschisa 24 de ore pe zi, restaurant pentru nefumatori, camere pentru nefumatori, bar/bar la piscina, lounge, piscina cu apa dulce pentru adulti, sezlonguri si umbrele la piscina, dusuri in aer liber. Biliard, tenis de masa, TV prin satelit in lounge, TV prin satelit la bar, zona pentru bagaje, parcare in afara hotelului, serviciu de trezire. Wi-Fi in majoritatea zonelor comune ale hotelului.

Facilitati camera

Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat/incalzire cu telecomanda, Wi-Fi, frigider, TV satelit cu diverse canale, telefon direct, baie privata cu dus/cada, uscator de par și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie