Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKASHA BEACH

Descriere

Akasha Beach este un hotel cunoscut pentru atmosfera sa relaxanta si facilitatile de calitate. Ofera acces direct la plaja, fiind ideal pentru cei care doresc sa se bucure de soare si mare. Hotelul are un design modern si este dotat cu camere confortabile, multe dintre ele avand vedere la mare. Acest hotel este potrivit atat pentru familii, cat si pentru cupluri, oferind un cadru romantic si activitati pentru toate varstele.
Localizare

Hotelul este situat in districtul Helsonissos de pe coasta de nord a Cretei. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, situat la aproximativ 24 km, orasul Agios Nikolaos la 30 km iar Hersonissos la aproximativ 5 km.

Facilitati Hotel

Akasha Beach Hotel & Spa ofera o gama variata de facilitati si servicii de lux, pentru a asigura oaspetilor o sedere placuta. De la restaurante, lounge-uri si baruri pentru nevoile culinare si de agrement, pana la SPA si sala fitness. Oaspetii sunt invitati sa savureze un mic dejun delicios sau o cina la restaurantul elegant al hotelului. De asemenea, se pot relaxa in saloanele de langa piscina sau pe malul marii, unde pot comanda mese usoare, gustari si bauturi racoritoare.

Pentru a imbunatati si mai mult experienta, hotelul ofera servicii precum concierge, medici de garda, spalatorie, curatatorie chimica, room service si acces la internet de mare viteza. De asemenea hotelul mai dispune de lift, 3 piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja si piscina, prosoape la piscina,

Facilitati camere

Fiecare camera dispune de o baie proprie, dotata cu halate de baie si papuci. Articolele de baie sunt de lux, asigurandu-se astfel un nivel ridicat de confort. In plus, baia este echipata cu un uscator de par si o oglinda de marire. Cabina de dus ofera un spatiu modern si functional.
Oaspetii se pot mai pot bucura de urmatoarele facilitati aer conditionat controlat individual, TV cu ecran plat si canalele prin satelit, mini bar, facilitati pentru cafea instant si ceai, cutii de valori, care au dimensiunea necesara pentru un laptop, Wi-Fi.

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.goldenhotels.gr/hotels/akasha/) si a fact sheet-ului

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.