Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALIA BEACH HOTEL

Descriere

Localizare

Alia Beach este un complex hotelier captivant situat în Hersonissos. Amplasat în cel mai preferat loc al golfului Hersonissos, chiar în fața mării nesfârșite a Cretei și la doar 3 minute de oraș, centrul medical și transportul public. Hotelul Alia Beach oferă acces ușor la cele mai frumoase părți ale Cretei. Resortul se afla la o distanta de aproximativ 20 km de aeroportul din Heraklion.

Facilitati hotel

Hotelul Alia Beach oferă servicii excelente și facilități impecabile. La hotelul Alia Beach, oaspeții se pot bucura de servicii de înaltă calitate și se pot bucura de ospitalitatea grecească la maximum.

In incinta Hotelului Alia Beach, oaspeții sunt bineveniți să se bucure de: o cafenea-restaurant lângă mare cu delicatese locale și internaționale, o zonă cu mese de biliard și un televizor cu ecran lat, magazin de suveniruri cu o mare varietate de produse, piscină cu șezlonguri, serviciu de trezire, servicii de închiriere de mașini, servicii de taxi 24 de ore pe zi (plata direct la sofer), internet prin cablu, zona de bagaje și duș pentru plecări târzi.

Facilitati camera

Hotelul Alia Beach oferă o combinație de camere spațioase și apartamente cu un dormitor, ideale pentru cupluri, familii cu copii mai mari sau un grup de prieteni.

Toate tipurile de camera sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, mini frigider, televizor, telefon, prosoape, oglinda make-up, WI FI, facilitati pentru ceai si cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.