Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANESIS BLUE BOUTIQUE

Descriere

Anesis este un hotel de tip boutique de 4* care a suferit o renovare neo-rustică modernă completă în 2018. Descoperiți esența lui „Anesis” – greacă pentru confort – în timp ce creăm o atmosferă primitoare similară cu a vizita casa unui prieten drag. Pe lângă confortul de neegalat, Hotelul Anesis Blue Boutique are o locație imbatabilă, care îmbină confortul interior cu liniștea.
Localizare

Hotelul Anesis Blue Boutique este situat ideal în inima frumosului și fermecător oraș de coastă Hersonissos, pe uimitoarea insulă Creta din Grecia. Locația noastră centrală oferă acces ușor la multe atracții, restaurante, cumpărături și divertisment și ne aflăm la doar 3 minute de mers pe jos (aproximativ 200 de metri) de plajă, permițându-vă să vă bucurați de soare, nisip și apele cristaline ale Mediteranei în timpul vacanței dumneavoastră. Aeroportul International Heraklion este la 25 km.

Facilitati Hotel

Hotelul beneficiaza de receptie 24 de ore, salon, lift, camera pentru bagaje, acces la Wi-Fi, restaurant tip bufet, bar la piscina, piscină în aer liber, piscină pentru copii, terasă cu şezlonguri.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet Wi-Fi, seif, televizor satelit, frigider, fierbator, baie proprie cu dus, uscator de par, balcon.

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (http://www.anesisbluehotel.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.