Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANNABELLE BEACH RESORT

Descriere

Localizare

Annabelle Beach Resort este un hotel All inclusive de 5 stele, situat în Anissaras, foarte aproape de populara și plină de viață stațiunea Hersonissos și la 22 km de Aeroportul Internațional Heraklion.

Facilitati hotel

Hotelul este un complex elegant de bungalouri proiectate în stilul arhitectural din Marea Egee, amplasate pe terenuri amenajate extinse și grădini frumoase, care oferă o atmosferă exotică.

Annabelle Beach Resort ofera oaspetilor sai restaurant, taverna, 3 baruri, 2 piscine exterioare, 2 piscine pentru copii, sezlonguri si umbrele de soare, magazin, plaja privata, Wi-Fi, magazin de suveniruri, animatii pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, sala de jocuri, 2 terenuri de tenis, ping pong, darts, centru Spa (masaj, sauna, jacuzzi), biliard, camera de bagaje, parcare, spalatorie, servicii de babysitting, biblioteca.

Facilitati camera

Resortul dispune de 272 unitati de cazare echipate cu balcon/terasa, baie cu dus/cada, uscator de par, telefon, seif, frigider, aer conditionat, TV, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.