Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Tourismo

Tourismo își începe povestea din vara anului 2023 pe terasa hotelului Belvedere din Olimp, când am decis că e timpul ca JOHNY TOURING să crească și să se dezvolte printr-un alt nume și o altă imagine, una matură după o experiență de 4 ani pe piața agențiilor de turism din România.

Tourismo e o altfel de agenție, deși sunt alte câteva agenții pe piața locală și națională, noi vrem să credem că suntem diferiți. Datorită experienței echipei de peste 15 ani, reușim să găsim o soluție la aproape orice provocare. Am pătruns în această lume a ospitalității căutând locuri și povești necunoscute, oameni și experiențe încă nexplorate pentru a vă fi redate în vacanțele turiștilor noștri.

Pachetele propuse sunt create de noi și îmbină cunoașterea cu aventura. Descoperi noi locuri prin Tourismo Experiences, o categorie de vacanțe ce te vor face să trăiești adevărate experiențe de neuitat..

La noi e vorba despre prietenie, parteneriat, aventură, experiențe și calitate. Ne dorim să fim prietenii vacanțelor voastre, să fim partenerii de drum ce au grijă de siguranța voastră. Pornim împreună în aventură și căutăm să trăim experiențe unice.

”Pasiunea, devotamentul și munca depusă de-a lungul timpului, au făcut ca astăzi să pot fi în slujba voastră, prin organizarea vacanțelor pe care vi le doriți” Ionut Chirica - Fondator Tourismo